PITA PIZZA FRIET & MORE

PITA PIZZA FRIET & MORE Pita Pizza Friet & More

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 104 beoordelingen
8 dec 2021 om 14:21 Levertijd volgens site 25-50 min. Na meer dan 2 uur gebeld om bestelling te annuleren. Toch na meer dan 3 uur bezorger aan de deur. Eten geweigerd wegens al gegeven+annulatie. Klacht naar TakeAway, voorlopig onbeantwoord. Straf!
7 dec 2021 om 20:05 Heel goe !
5 dec 2021 om 20:50 3u20 min moeten wachten op koude frieten en vlees. Om dan een gratis fles cola te krijgen, schandalig
5 dec 2021 om 19:56 Na 2u30 en zelf contact op te nemen, hebben we toch nog ons eten gekregen. Honger was wel over. Dit mag wel gemeld worden op site lange wachttijden. Op het eten zelf niets op aan te merken.
5 nov 2021 om 21:19 Ik heb 2 uur moeten wachten schaam jullie
10 sep 2021 om 19:42 We werden binne de 10 min beleverd, bleek dit 2u te zijn. In de winkel zelf was het ook geen echte service
10 sep 2021 om 19:02 Besteld om 18u55, eten ontvangen om 20u55. Jammer, onze honger was over Het eten zelf was heel lekker en nog perfect warm. Ik twijfel dus voor een volgende bestelling
2 sep 2021 om 16:34 Was lekker
29 aug 2021 om 18:51 De wachttijd bedroeg 1u30. Intussen meer dan twee uur aan het wachten en nog steeds niks.. Jammer want het eten zelf is telkens in orde! De wachttijd zorgt er echter wel voor dat wij hier absoluut niet meer zullen bestellen.
21 aug 2021 om 18:21 Zoals altijd alles in orde
6 aug 2021 om 19:53 We hebben lang moeten wachten maar het was het wachten waard. Lekkere frietjes, en alles was nog heel warm
24 jul 2021 om 20:33 Ik kreeg een wachttijd van 1,5uur. Echter krijg ik eerder de beoordelingsmail dan mijn eten. Ik wacht na 2 uur nog steeds. Spijtig dus.